Meistä

Olemme vuonna 2014 perustettu pitopalveluyritys. Hoidamme tilauksesta juhlaruokailut, kakut ym. leivonnaiset. Uskomme siihen, että hyvä ruoka kruunaa juhlan, joten panostamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja ruoat valmistamme vankalla ammattitaidolla, juuri toiveidesi mukaisesti.

Toimitamme tarjoilut kotiisi tai muuhun juhlapaikkaan ja tarvittaessa hoidamme tarjoilun, niin juhlaväki saa keskittyä olennaiseen eli juhlintaan.

Tuotamme myös ruokapalveluja Vantaan kaupungin omistamassa leirikeskus Kukonnotkossa, upeissa maisemissa Heinolan Lusissa, jossa on loistavat puitteet erilaisten juhlien järjestämiseen. Kukonnotkossa onkin vietetty mm. häitä, ristiäisiä, pikkujouluja, sukujuhlia, syntymäpäiviä ja hirvipeijaisia. Juhlasaliin mahtuu kerralla 130 juhlijaa ja mikäli juhlinnan jälkeen ei enää huvita ajella kotiin, vieraat majoittuvat mukavasti pihapiirin viehättävissä rakennuksissa. Kysy vapaita ajankohtia ja järjestä ikimuistoiset juhlat Kukonnotkossa!

Leirikeskus soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi erilaisiin työporukoiden virkistystilaisuuksiin, kokouksiin tai vaikkapa leirikoulun järjestämiseen.

 Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinun tarpeitasi vastaava kokonaisuus.

Tutustu

(c)2019, All Rights Reserved